Verstand van regio seo?

Heb jij een beetje verstand van regio seo? Ik moet eerlijk bekennen dat ik een week geleden hier nog nooit van had gehoord. Ja, van seo stond me wel iets bij, en toen ik een website aan het bouwen was, wist ik ergens in mijn achterhoofd dat ik seo moest toepassen, maar ik was te druk met andere zaken. Soms heb je je prioriteiten net even ergens anders, waardoor je belangrijke dingen vergeet. Mijn bezoekersaantallen waren prima, maar ze bleven steken, er was een soort stagnatie, terwijl ik eigenlijk groei had verwacht. Wat bleek nou? Je kon me nauwelijks vinden. Met grote zoekwoorden, relevant aan mijn diensten, zag je mij pas op de 18de pagina. Verschrikkelijk hé? Ik dacht eigenlijk dat dit normaal was, omdat door heel het land heel veel ondernemingen zijn met dezelfde diensten. Maar goed, wat bleek dus, mocht je het op je regio toepassen, dan krijgen de mensen uit de regio jou eerder te zien. Precies wat je wilt. Zo sta ik nu, dankzij dat marketing bedrijf, nu op de eerste pagina. Geweldig he. Ik heb nog een paar concurrenten voor mij, maar die zijn allemaal even goed, dus we staan allemaal op een goede plaats.

logo-rp