Interessante junior vacatures gezien

Normaal gesproken ga ik graag de stad in om te zoeken naar junior vacatures. Echter is er in de stad maar niks te vinden wat aansluit met mijn opleiding. Deze heb ik namelijk met vlag en wimpel behaald waardoor ik hoognodig aan het zoeken ben naar een baan voor de toekomst. Via het internet hoopte ik wel te slagen, ging er dan ook wel vanuit dat hier een flinke aanbod aan vacatures te vinden is. Dit viel nogal tegen aangezien ik ben afgestudeerd als ICT-er en hierin ook een baan wil vinden.

logo3

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Stagemax.nl. Hier is het namelijk mogelijk om je c.v. te uploaden welke je dan gemakkelijk kan sturen naar diverse bedrijven. Voor mij was dit dan ook perfect aangezien ik zo in een keer een tal van bedrijven kan benaderen. Hopelijk wel met een positief resultaat natuurlijk! Zo ben ik van de week opgebeld door een bedrijf die mij graag wilde uitnodigen op kantoor voor een gesprek. Nooit verwacht dat dit zo snel kon gebeuren waardoor ik alleen maar enthousiaster was geworden! Ik kan in ieder geval niet meer wachten tot ik maandag mij mag bewijzen bij hun!