Een goede website optimalisatie eindhoven

Via een extern bedrijf ben ik nu bezig met een website optimalisatie eindhoven. Een vriend, tevens oud-collega, raadde dit mij aan. De website optimalisatie eindhoven betekent vooral dat de teksten nog beter worden en dat er bepaalde zoekwoorden in worden verwerkt, zodat mijn website sneller wordt gevonden in zoekmachines. Klinkt best goed. Ik heb nu een grote klantenkring, maar ik heb de passie en doel om nog beter gevonden worden. Aan het einde van dit jaar wil ik een stijging van 30% in bezoekers. Het bedrijf waar ik de website optimalisatie laat doen, zegt dat dit makkelijk te bereiken is. Ik deed eerder niet aan internet marketing, dus ik heb in die zin geluk gehad met mijn specifieke aanbod. Maar omdat de laatste maanden meer concurrentie is, zie ik ook de bezoekersaantallen dalen, het verspreidt zich meer. Dit komt mede omdat de ‘concurrentie’ beter gevonden wordt. Voor mij was dit de reden om ook aan de slag te gaan en een extern bedrijf in te schakelen. Ze werken trouwens met de no cure no pay methode, wat erg fijn is, want zo weet je zeker dat het goed komt, dat je betaald voor de waarde van de dienst.

websitepromotor-logo